Femmes - Especially for Females
Αρχική forum Εγγραφή Μέλη Αναζήτηση Σημερινά μηνύματα Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα
Καλώς ήρθατε στο e-female.gr!
Θα πρέπει να εγγραφείτε για να μπορέσετε να συμμετάσχετε
ενεργά στο forum. Η εγγραφή είναι γρήγορη και απλή.
Η τελευταία ανανέωση της σελίδας, έγινε στις 14:23 (GMT +2)

Reply
Τίτλος: kolpitida :/ Εργαλεία Αναζήτηση στο θέμα
sevi
νέο μέλος
sevi's Avatar

Η sevi, μπήκε στην παρέα στις 02-05-10, είναι 20 ετών, και έχει δημοσιεύσει 4 μηνύματα.

sevi is online sevi is online  
Question kolpitida :/
kalispera..dustuxws epatha kolpitida..episkeftika tin gunaikologo mou..kai m to epivevewse..vazw mia kolpiki krema..alla dn mporw na katalavw pws prokli9ike...endexete na exei kapoio vaktirio-mukita o suntrofos mou?ti giatro prepei na episkeftei..?
Reply With Quote
faery (νεράϊδα)
Δημιουργός
faery's Avatar

Η νεράϊδα, μπήκε στην παρέα στις 16-02-09, μας γράφει από ξωτικοχώρα, είναι 38 ετών, Καρκίνος στο ζώδιο, και έχει δημοσιεύσει 188 μηνύματα.

faery is online faery is online  
kalispera..dustuxws epatha kolpitida..episkeftika tin gunaikologo mou..kai m to epivevewse..vazw mia kolpiki krema..alla dn mporw na katalavw pws prokli9ike...endexete na exei kapoio vaktirio-mukita o suntrofos mou?ti giatro prepei na episkeftei..?
Καλησπέρα Sevi,

καλώς ήρθες στην παρέα μας! Στο φόρουμ αυτό γράφουμε με μικρά ελληνικά, οπότε αν θέλεις απέφυγε τα greeklish.

Στην ερώτησή σου τώρα, οι κολπίτιδες είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι. Πιθανόν να έχει ο σύντροφός σου κάποιο μικρόβιο ή απλά να προκλήθηκε από όχι και τόσα καθαρά χέρια. Τα χέρια γενικά θέλουν μεγάλη προσοχή και σε νεαρή ηλικία αυτό είναι κάτι που δεν το δίνουμε και μεγάλη σημασία.

Ο γιατρός που πρέπει να επισκεφθεί είναι δερματολόγος/αφροδισιολόγος. Συνήθως δίνουν travocort σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά για το πόσο συχνά χρειάζεται να βάζει ή για πόσο διάστημα καλύτερα να πάει στο γιατρό.

Ελπίζω να σε κάλυψα και μην ανησυχείς γιατί και σε μένα όταν είχε συμβεί πρώτη φορά κόντεψα να πεθάνω από το φόβο μου!
– Πες μου ένα χαρούμενο τραγούδι για την ζωή, είπε το δέντρο στΆ αστέρι του.
– Το τραγούδι που λέει η καγκελόπορτα, όταν ανοίγει και μπαίνει κάποιος που αγαπάς.
Reply With Quote
sevi
νέο μέλος
sevi's Avatar

Η sevi, μπήκε στην παρέα στις 02-05-10, είναι 20 ετών, και έχει δημοσιεύσει 4 μηνύματα.

sevi is online sevi is online  
Σε ευχαριστώ πολύ faery..και συγνώμη για τα greeklish ..ο γιατρός μου μου έδωσε κάποια χάπια τα οποία θα χρησιμοποιήσει και ο συντροφός μου για την θεραπεία του..ελπίζωντας να περάσει γρήγορα..γιατι είναι λιγάκι επίπονο όλο αυτό..:)
Reply With Quote
faery (νεράϊδα)
Δημιουργός
faery's Avatar

Η νεράϊδα, μπήκε στην παρέα στις 16-02-09, μας γράφει από ξωτικοχώρα, είναι 38 ετών, Καρκίνος στο ζώδιο, και έχει δημοσιεύσει 188 μηνύματα.

faery is online faery is online  
Σε ευχαριστώ πολύ faery..και συγνώμη για τα greeklish ..ο γιατρός μου μου έδωσε κάποια χάπια τα οποία θα χρησιμοποιήσει και ο συντροφός μου για την θεραπεία του..ελπίζωντας να περάσει γρήγορα..γιατι είναι λιγάκι επίπονο όλο αυτό..:)
Εύχομαι πολλά και γρήγορα περαστικά και στους δυό σας!!!
– Πες μου ένα χαρούμενο τραγούδι για την ζωή, είπε το δέντρο στΆ αστέρι του.
– Το τραγούδι που λέει η καγκελόπορτα, όταν ανοίγει και μπαίνει κάποιος που αγαπάς.
Reply With Quote
Reply

Εργαλεία Αναζήτηση στο θέμα
Αναζήτηση στο θέμα:

Εξελιγμένη Αναζήτηση
Προβολή θεμάτων

vBulletin® Version 3.8.2, Copyright ©2000 - 2010 Jelsoft Enterprises Limited