Φίλη μου σε καταλαβαίνω αλλά θα σε συμβουλέψω με όλη μου την καρδιά να ΜΗ μπεις σ'αυτό το τρυπάκι της εκδίκησης.Πάντα όταν προσπαθούμε να εκδικηθούμε αυτό μας γυρίζει μπούμερανγκ!Άσε την ίδια τη μοίρα να τους εκδικηθεί γιατί εφόσον αδικείς άνθρωπο και τον πληγώνεις κάποια στιγμή θα την πάθεις κι εσύ.Αυτά είναι δανεικά και σ'αυτή τη ζωή οτι δίνεις παίρνεις.Καταρχήν το παλλικάρι είναι απλά ανώριμο πιτσιρικάκι.Είναι στην φάση που αλλάζει τα κορίτσια σα τα πουκάμισα για να τονώσει το ηθικό του μη γνωρίζοντας τι πραγματικά θέλει.Άντε πες γι'αυτόν τόσο του κόβει τόσα κάνει.Μικρός είναι θα στρώσει λογικά στο μέλλον.Αυτή η δήθεν φίλη σου όμως;;;;;Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!!!!Τόσοι άντρες υπάρχουν,θα τα φτιάξω με το νυν/πρώην φίλο της φίλης μου;Μην αισθάνεσαι εκδικητικά.Άς κάνουν ο,τι θέλουν κοπέλα μου.Ας τα έχουν,ας μαλώνουν,ας χωρίζουν ο,τι θέλουν ειλικρινά.Ξέρω οτι εννοείται πως σου τη σπάει όλο αυτό αλλά θα νιώσεις πολύ καλύτερα αν συζητήσεις με τον εαυτό σου και σκεφτείς οτι πρέπει εσύ να είσαι καλά και οι δικοί σου άνθρωποι που σ΄αγαπούν αληθινά, κι αυτοί οι δύο;Ας πάνε να κουρευτούν.Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις του τύπου ''Πως να τους εκδικηθώ,Πως να τους χωρίσω'' γιατί απλά κάνεις ασυνείδητα κακό σε σένα την ίδια κι όχι σ'αυτούς.Αν αυτοί θέλουν να είναι μαζί και τη βρίσκουν, όσο και να προσπαθείς εσύ αυτοί μαζί θα είναι.Δείξε αδιαφορία,σκέψου οτι τέτοια άτομα δε σου αξίζουν και μόνο προβλήματα μπορούν να σου δημιουργήσουν και προχώρα μπροστά.Έχε την παρέα σου,πέρνα καλά,ασχολήσου με τα ενδιαφέροντα σου και γράψτους.....Όσο εσύ θα ασχολείσαι μαζί τους τόσο αυτοί θα γελάνε απο πίσω σου και θα σε κοροιδεύουν.Άσε που κι ο πρώην σου θα νομίζει οτι είναι ο σούπερ ντούπερ αξεπέραστος.Άκουσε με,φιλικά στο λέω,τέτοια άτομα μας κάνουν τις μπινιές για να καταλάβουμε ποιοί ακριβώς είναι και να τους απομακρύνουμε.Ελπίζω να σε βοήθησε η γνώμη μου.
Φιλικά!